Messi nu se retrage! Ce spune antrenorul său de la FC Barcelona 1
Ultima Ora Sport

Messi nu se retrage! Ce spune antrenorul său de la FC Barcelona

Messi nu se retrage! Ce spune antrenorul său de la FC Barcelona

Lionel Messi nu se gândește încă la retragerea din selecționata Argentinei, cel puțin asta este părerea lui Ernesto Valverde, antrenorul său de la echipa de club, FC Barcelona.

„Este clar că, dacă Messi nu va merge la echipa naţională, va avea mai mult timp de odihnă. Însă noi ştim că Messi va merge la selecţionata ţării sale şi că îşi doreşte să se întoarcă”, a spus Ernesto Valverde înaintea meciului cu Tottenham Hotspur din Liga Campionilor, programat miercuri seara.

Astfel se infirmă zvonurile retragerii sale de la naționala Argentinei, în urma neconvocării la cele două serii de meciuri amicale ale reprezentativei Argentinei, cele cu Guatemala şi Columbia din luna septembrie, precum şi cele împotriva Braziliei şi Irakului, programate în luna noiembrie.

„Ceea ce este important pentru Barca e ca Messi să fie mulţumit în selecţionată şi ca totul să meargă bine pentru el. Faptul că a luat o pauză de la echipa naţională îi face bine. Este o decizie care îi aparţine. El îşi doreşte să câştige trofee cu selecţionata ţării sale”, a mai spus Valverde.

În vârstă de 31 ani, Messi a lăsat să planeze incertitudinea după CM 2018, unde Argentina a avut o prestaţie dezamăgitoare, clasându-se pe locul al doilea în grupa sa, înainte de a fi eliminată de Franţa în optimile de finală. Starul Barcelonei nu a făcut deocamdată nicio declaraţie referitoare la viitorul său în echipa naţională.

Argentina va disputa în iunie 2019 Copa America, turneul rezervat selecţionatelor sud-americane, care va avea loc în Brazilia. La Cupa Mondială din 2022, programată în Qatar, Lionel Messi va avea 35 de ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.