Mihai Tudose s-a enervat pe declarațiile ungurilor: ””Țara aceasta unde trăiesc ei este România!! Imnul este al României. Drapelul este al României. Atât”
Ultima Ora

Mesajul premierului Mihai Tudose în Cartea de condoleanțe a regelui Mihai I

Mesajul premierului Mihai Tudose în Cartea de condoleanțe a regelui Mihai I

Premierul Mihai Tudose împreună cu mai mulți membrii ai Guvernului au scris și ei în Cartea de condoleanțe de la Castelul Peleș. Șeful Executivului a menționat că Mihai I de România va rămâne în memoria românilor ca simbol al demnității și nobleții.
„Regele Mihai I va rămâne în memoria noastră, a românilor, un simbol al demnităţii şi nobleţii, prin modul în care şi-a împletit destinul cu evoluţia României moderne. Majestatea Sa a înţeles că locul ţării este alături de statele democratice, luptând constant în ultimii zeci de ani pentru a promova interesele europene şi euroatlantice ale României. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris şeful Executivului miercuri pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii