Mesaj, tranșant al SUA, înainte de alegerile parlamentare! ”Corupția Ucide! Nu uitați!” FOTO! 9
Social Ultima Ora

Mesaj, tranșant al SUA, înainte de alegerile parlamentare! ”Corupția Ucide! Nu uitați!” FOTO!

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, SUA, la București, a onorat memoria victimelor și s-a rugat pentru cei încă aflați în suferință.

Acesta a transmis că nu-și poate închipui prin ce trec familiile celor care au murit și nici nu poate șterge răul din trecut. În schimb, el le garantează românilor că SUA sunt partenerul lor de neclintit în crearea unei Românii fără corupție. Zuckerman a insistat că mesajul „Corupția ucide” nu trebuie uitat.

Mesaj, tranșant al SUA, înainte de alegerile parlamentare! ”Corupția Ucide! Nu uitați!” FOTO! 10

„Astăzi, am vizitat locul tragediei de la Colectiv, pentru a onora memoria victimelor și a mă ruga pentru cei aflați încă în suferință. Nu pot să îmi închipui prin ce trec familiile celor care au pierit, majoritatea în agonie teribilă.

Am citit povești și mărturii ale celor care au fost răniți sau care încă duc o luptă zilnică.

Deși nu pot să șterg răul din trecut, pot să îi asigur că Statele Unite sunt partenerul lor de neclintit în crearea unei Românii lipsite de corupție, conduse de un guvern transparent, care servește nevoile cetățenilor săi.

Nu trebuie să uităm mesajul „Corupția ucide”; le datorăm acest lucru celor care au murit, celor care au fost răniți, familiilor și prietenilor îndoliați, precum și generațiilor viitoare”, a declarat Ambasadorul Adrian Zuckerman.

Mesaj, tranșant al SUA, înainte de alegerile parlamentare! ”Corupția Ucide! Nu uitați!” FOTO! 11

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii