https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/norvegia-si-a-facut-norma-si-cu-spania-iar-sansele-ungariei-de-calificare-in-semifinale-au-devenit-infime-inaintea-partidei-cu-romania-tricolorele-au-trei-variante-pentru-a-ajunge-la-paris-17783832
Breaking News Sport Ultima Ora

Meciul România-Kazahstan se joacă marți, de la ora 12:00. Victoria este obligatorie

Echipa națională de handbal feminin a României întâlnește reprezentativa similară a Kazahstanului, marți, de la ora 12:00, la Yatsushiro, în a treia rundă din grupa C a Campionatului Mondial, care se dispută în Japonia.

După două meciuri disputate, România ocupă locul 4 în grupa C, având două puncte. Tricolorele au cedat clar, sâmbătă, în primul meci, contra Spaniei, scor 16-31, însă s-au redresat contra Senegalului, duminică, scor 29-24.

De partea cealaltă, Kazahstan este pe locul 6, ultimul, pierzând la diferență mare de scor primele două meciuri – cu Ungaria (15-39) și Muntenegru (21-30). Liderul grupei este Spania, cu patru puncte.

Înaintea meciului, luni, Federaţia Internaţională de Handbal i-a acordat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai bună jucătoare din anul 2018. Decernarea trofeului a avut loc luni, la Kumamoto, la pauza meciului dintre Congo şi Japonia, de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

După meciul cu Kazahstan, România va mai disputa două meciuri în grupa C: miercuri, contra celor din Muntenegru, și vineri, împotriva Ungariei, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.