Simona Halep a câștigat! O nebunie de meci!
Ultima Ora Sport

Meci mare astăzi pentru Simona Halep. ”Sunt încrezătoare”

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta miercuri, în jurul orei 14.00, la turneul de la Roma, împotriva sportivei din Cehia Marketa Vondrousova, locul 44 WTA. Românca a avut drum liber în primul tur.

Vondrousova a trecut în manşa inaugurală de compatrioata Barbora Strycova (40 WTA), după un meci de două ore şi 35 de minute de joc, cu scorul de 1-6; 6-4; 7-6(4).

Meciul va avea loc miercuri, în jurul orei 14.00, ora României, fiind a doua partidă de pe arena Pietrangeli, după meciul dintre Johanna Konta şi Sloane Stephens, programat pentru ora 12.00.

O singură confruntare directă a avut loc între Halep şi Vondrousova, în acest an, la Indian Wells. Românca a pierdut atunci în 3 seturi, 2-6; 6-3; 6-2.

Simona Halep vine la Roma după finala de la Madrid pierdută în faţa jucătoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat că este optimistă. ”În acest moment sunt mulţumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare şi vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice”, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.