Masca devine obligatorie și în județul Bistrița-Năsăud. Vezi unde trebuie să o porți 5
Ultima Ora #coronavirus Social

Masca devine obligatorie și în județul Bistrița-Năsăud. Vezi unde trebuie să o porți

Prefectura Bistrița-Năsăud a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că o nouă hotărâre pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 a fost aprobată de Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

„Pentru județul Bistrița-Năsăud devine, astfel, obligatorie purtarea măștii de protecție corect, astfel încât să fie acoperite nasul și gură, în spațiile publice deschise în care există aglomerări de persoane, respectiv piețe, târguri, oboare (piețe agroalimentare, târguri de produse tradiționale, târguri de mașini, vânzare de produse în aer liber și alte asemenea), precum și în zonele de îmbarcare și așteptare (stații de autobuz, de autocar, peroane din gări și autogări, platforme industriale)”, se arata in comunicat.

Această măsură trebuie aplicată de toate persoanele din județul Bistrița-Năsăud care au împlinit vârstă de 5 ani, fiind exceptate persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitantă (temperatura ridicată, umiditate crescută).

De asemenea, administratorii sau proprietarii spațiilor publice deschise au obligația de a afișa la loc vizibil informații privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile respective.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii