MARS PUBLICĂ FOAIA DE PARCURS NET ZERO
MARS PUBLICĂ FOAIA DE PARCURS NET ZERO
Externe Social Ultima Ora

MARS o numește pe Daniela Hlavackova în poziția de Demand Director pentru Europa Centrală. FOTO

Mars, unul dintre cei mai mari producători globali de dulciuri, gumă de mestecat, produse alimentare și mâncare de animale anunță numirea Danielei Hlavackova, fost market manager pentru Slovacia, în funcția de Demand Director pentru Mars Europa Centrală.

Daniela, din noua postură, va fi responsabilă de creștere prin activitățile de marketing din patru țări: România, Cehia, Ungaria și Slovacia.

Daniela Hlavackova s-a alăturat Mars încă din 2006, iar dezvoltarea carierei ei în cadrul companiei este un exemplu al angajamentului Mars pentru dezvoltarea talentelor, ea deținând, de-a lungul anilor, o varietate de funcții în departamentul de Marketing, inclusiv o poziție internațională în cadrul Wrigley UK, în calitate de Activity Manager și un rol regional, ca Marketing Manager.

Mai mult, după o perioadă de 10 ani în cadrul Mars, ea a devenit membru al echipei de leadership pentru Europa Centrală, în calitate de Marketing Director pentru Gumă și Dulciuri.

Mars crede și susține dezvoltarea personală a angajaților, puterea lucrului în echipă și diversitatea. Astfel, la începutul anul 2020, Daniela a acceptat o nouă provocare pentru a-și consolida experiența în vânzări și pentru a a-și dezvolta cariera din poziția de Market Manager pentru Slovacia.

Acest nou rol i-a oferit o experiență operațională valoroasă în sectorul de vânzări și management clienți, fiind responsabilă de performanța în ansamblu a afacerii din această piață.

Din postura de Demand Director pentru Mars Europa Centrală, Daniela va fi responsabilă de creșterea calității tuturor segmentelor (gumă și dulciuri, ciocolată, mâncare și mâncare de animale) din cele patru țări din regiunea Mars Europa Centrală: România, Slovacia, Cehia și Ungaria. Va aduce echipei nu doar  o experiență bogată, atât pe partea de vânzări și  de marketing, precum și pasiunea pentru dezvoltarea talentelor și determinarea în a obține rezultate.

Daniela preia acest rol de la James McGrath, care va continua dezvoltarea sa în cadrul companiei din poziția de Market Manager pentru Suedia.

“Datorită atenției Mars pentru dezvoltarea asociaților, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, am acumulat o bogată experiență de-a lungul carierei în companie, datorită diverselor funcții deținute, în segmente și regiuni diferite.

Compania m-a susținut întotdeauna, de exemplu, în ceea ce privește necestitatea unui program flexibil atunci când m-am reîntors, part-time, din concediul de maternitate.

Sunt mândră că fac parte dintr-o companie în creștere, diversă și de abia aștept să revin în Praga, alături de familia mea”, a declarat Daniela.  

MARS o numește pe Daniela Hlavackova în poziția de Demand Director pentru Europa Centrală. FOTO 3

Prin numirea Daniele Hlavackova, Mars marchează, de asemenea, Ziua Egalității Femeilor, o temă importantă pentru companie. Mars susține, prin acțiunile sale, egalitatea de gen din piața muncii, posibilitatea de a oferi flexibilitate și susținere femeilor în diversele etape ale vieții, eliminarea discriminării de gen și accesul femeilor în poziții de leadership. 

Mars în România

Mars a intrat pe piața din România în 1994. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.