Mario Iorgulescu a omorât un tânăr care avea doi copii! 1
Scene dramatice în casa victimei lui Mario Iorgulescu. Fetița de 7 ani a aflat că tatăl ei a murit
Ultima Ora Social

Mario Iorgulescu a omorât un tânăr care avea doi copii!

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, avea, conform martorilor, 240 km/h când a produs accidentul în care a murit tânărul de 24 de ani.

Dany Vicol avea 24 de ani și se ducea acasă când mașina în care se afla a fost lovită de bolidul condus de Mario Iorgulescu.

Tânărul nu a mai avut nicio șansă, a murit pe loc, în urma lui au rămas două fetițe orfane, potrivit Wowbiz. Pe pagina de socializare a lui Dany au apărut imediat după aflarea veștii morții lui mai multe mesaje emoționante de la cei care i-au fost prieteni.

„Dumnezeu îi ia la el pe cei mai buni dintre noi”, „Drum bun, suflet luminos”, sunt doar câtvea dintre mesajele postate de amicii lui Dany.

Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui Aston Martin nou-nouț, a fost cel care a provocat accidentul, după ce a scăpat mașina de sub control pe șoseaua Chitila din Capitală.

Deși în comunicatul Poliției nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, martorii accidentului au declarat pentru Cancan că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră! Mario Iorgulescu a făcut praf Audi-ul în care se afla Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, din Chitila, care abia aștepta să ajungă acasă, la cele două fetițe ale sale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.