Marcel Vela, ministrul de interne, mesaj tranșant! ”Nu voi tolera violența și abuzurile”! FOTO 7
Social Ultima Ora

Marcel Vela, ministrul de interne, mesaj tranșant! ”Nu voi tolera violența și abuzurile”! FOTO

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunţă că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, după ce un căţel a fost incendiat în judeţul Buzău de trei adolescenţi.

”Dragi prieteni,

Așa cum ați aflat, câinele care a fost incendiat la Buzău a fost salvat, iar acum este pe mâini bune.

Pentru cei care nu cunosc povestea, vă spun că a fost victima inconștienței și teribilismului a trei adolescenți din comuna Zărnești.

Aceștia au turnat acetonă pe cățel și i-au dat foc, iar pentru a-și prezenta “bravura” au postat filmulețul pe o rețea de socializare.

În urma apariției imaginilor pe internet, polițiștii din cadrul IPJ Buzău s-au autosesizat și i-au indentificat pe tinerii agresori.

Din fericire, cățelul a fost găsit astăzi la domiciliul autorilor.

Polițiștii l-au ridicat și predat asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola, care va avea grijă de el.

Cu toții trebuie să fim atenți și să protejăm viața și aceste suflete nevinovate!

Marcel Vela, ministrul de interne, mesaj tranșant! ”Nu voi tolera violența și abuzurile”! FOTO 8

De asemenea, pentru a clarifica toate aspectele, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor.

Întotdeauna voi fi ferm cu cei care pun în pericol sănătatea acestor suflete dând dovadă de asemenea cruzimi. Cruzimile asupra animalelor comise de către tineri au consecințe extrem de grave în comportamentul lor de mai târziu și se pot transforma în infracțiuni cu violență împotriva oamenilor.

Și nu mă refer doar la cazul prezentat aici.Nu voi tolera sub nicio formă abuzurile și violențele îndreptate asupra necuvântătoarelor, motiv pentru care am propus și s-a adoptat în Guvernul României înființarea Poliției Animalelor în cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, spune Vela.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii