Cristina Țopescu a murit alături de câinii săi. Doi erau și morți. Alți cinci au fost duși la adăpost
Cristina Țopescu a murit alături de câinii săi. Doi erau și morți. Alți cinci au fost duși la adăpost
Ultima Ora Breaking News Social Știrea Zilei

Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu

Sicriul cu trupul Cristinei Țopescu a fost dus în această dimineață la capela Cimitirului Bellu ortodox din București.

Puțin înainte de ora 13.00, dintr-o mașină care a oprit chiar in fața capelei a coborât Rodica Țopescu, mama Cristinei. Bătrâna a fost ajutată de o femeie să meargă, cu pași șovăitori mama Cristinei Țopescu abia a reușit să urce scările și să intre în capelă.

Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu 15 Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu 16 Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu 17

Deși familia anunțase că sicriul va fi depus la Bellu în jurul orei 14.00, mașina funerară a ajuns în jurul orei 11.00, iar după ce sicirul a fost dus în capelă, ușile acesteia au fost închise, iar doi paznici s-au așezat în fața lor.

Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu 18 Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu 19

Sicriul în care se află jurnalista Cristina Țopescu va rămâne închis pe toată perioada aceasta, pentru că așa a decis familia, în plus în capelă pot intra doar cunsocuții, prietenii și rudele. În același timp cu mașina funerară, la capelă a ajuns și fratele Cristinei Țopescu, Cristi împreună cu Raluca, partenera lui de viață.

Prima vedetă tv care a ajuns la capelă, chiar imediat după ce a fost adus sicriul a fost Andreea Berecleanu. Aceasta a adus o coroană de flori și a intrat imediat în capelă, unde a stat minute bune.

Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu 20 Mama Cristinei Țopescu sfîșiată de durere. Primele imagini de la Capela Cimitirului Bellu. Ce vedetă este lângă siciriu 21

Mama Cristinei Țopescu vrea ca fiica ei să nu fie incinerată ci înmormântată

Familia a anunțat marți că toți cei care vor să-și ia rămas bun de la Cristina Țopescu o pot face miercuri, de la ora 14.00, la capela cimitirului Bellu. Sicriul va fi depus aici până joi dimineață, când acesta va fi transportat la Crematoriul Uman Vitan Bârzești, unde Cristina Țopescu va fi incinerată. Cel puțin așa se știa marți.

VIDEO AICI

Numai că, se pare că în familia fostei jurnaliste au avut loc discuții între frații vitregi ai acesteia și mama ei, venită din Germania în această dimineață. Inițial, familia a anunțat că fosta jurnalistă va fi incinerată așa cum și-a exprimat dorința, însă se pare că Rodica Țopescu, mama Cristinei, vrea ca fiica ei să aibă parte de o înmormântare creștinească și să fie înhumată lângă tatăl ei, Cristian Țopescu. Rămâne de văzut dacă în aceste condiții, vor fi schimbate planurile inițiale ale familiei, relatează wowbiz.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.