Bombă în Cazul Caracal. Iubitul adolescentei face dezvăluirea de senzație. Alexandra Trăiește
Alertă. Alexandra Măceșanu trăiește. Declarații de ultim moment
Ultima Ora Social

Mama Alexandrei, mesaj video public. ”Eu simt că trăiește”

Mama Alexandrei Măceșanu a transmis, într-un mesaj video, că simte că fiica sa încă trăiește și cere autorităților să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. Mama fetei a mai spus că, dacă Alexandra este într-adevăr moartă, speră ca cei care au greșit să plătească, e mesajul video transmis pe pagina de socializare a lui Alexandru Cumpănașu.

„Eu simt că trăiește. Ea este o fată puternică. Nu știu cum a avut curaj să sune la 112 și nu as putut fi salvată. Sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic deocamdată. Sper ca toată lumea care poate da informații că a vazut-o, îi rugăm din suflet, fără păcăleli, să ne ajute să o găsim să se întoarcă înapoi acasă. (…) Oriunde ar fi, să știe că o iubim și o așteptăm acasă. Sper ca autoritățile măcar de data asta să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu”, a spus mama Alexandrei, într-o postare postată pe Facebook de Alexandru Cumpănașu, unchiul minorei.

#112vreausatraiesc. APELUL SI DISPERAREA UNEI MAME IN FATA UNUI STAT MAFIOT SI ABUZIV: Dupa ultima vizita la parintii Alexandrei si disperarea acestor oameni recunosc ca am innebunit si nu mai astept nimic de la DIICOT! TREBUIE SA NE LUAM VIATA IN MAINI. ACEASTA FEMEIE ESTE DISPERATA asa cum este fiecare mama sau familie din Romania. De AZI M-AM hotarat. NIMENI NU MERITA SA SUFERE IN HALUL ASTA PT CA AVEM UN STAT MAFIOT. HOTARATI-VA DACA VREM SA TRAIM ASA SAU LUPTAM IMPREUNA!!! MIE MI-A AJUNS. VREAU SA SCHIMB ACEST SISTEM ODIOS. In perioada urmatoare voi face un ANUNT si am NEVOIE OPINIA si sfatul dumneavoastra. NU PUTEM CONTINUA ASA!!!!! SUNTETI GATA DE LUPTA?????????. #OROMANIEFARACLANURI, #OROMANIEFARAMAFIE

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Joi, 29 august 2019

Mama Alexandrei mai spune că se vor lupta ca cei care au greșit să plătească.

„Dacă o fi să fie moartă în butoi, sper ca toți cei care au greșit să plătească”, mai spune mama fetei.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și apoi a ars-o. Analiza specialiștilor INML arată că oasele găsite în cazanul din curtea lui Dincă au ADN-ul minorei, însă familia Alexandrei a cerut o altă expertiză în străinătate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.