Mama a doi copii din Slobozia și-a pus capăt zilelor din dragoste! 1
Ultima Ora Social

Mama a doi copii din Slobozia și-a pus capăt zilelor din dragoste!

O tânără mamă din Slobozia a apelat la un gest extrem, după ce a încheiat o relație. Aceasta și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în râul Ialomița, la scurt timp de la despărțirea de iubitul său. În urma ei au rămas 2 fetițe care acum vor crește fără mamă, scrie wowbiz.ro

Este doliu în familia Irinei Raluca Dobre, care a decis să își pună capăt vieții și să lase în urmă două fetițe minore. Femeia avea acasă două fetițe și nimeni nu înțelege cum de aceasta nu s-a gândit la cele două.

Poliţiştii şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au ajuns la faţa locului, împreună cu un echipaj SMURD, însă nu au mai putut face nimic pentru tânără.

Cei care au auzit vestea șocantă au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina de socializare a acesteia:

„Prea devreme, odihnă veșnică între îngeri , Doamne, ce s-a întâmplat cu tine? Nu-mi vine să cred” „La fetițele tale nu te-ai gândit? Dumnezeu să te odihnească, Irina…păcat” sunt câteva dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a tinerei

Cu puțin timp înainte de a se sinucide, tânăra mămică din Slobozia își schimbase statusul de pe Facebook, trecând de la „într-o relație”, la „despărțită”. Apropiații susțin că aceasta era în depresie și nu a putut să accepte faptul că nu mai era împreună cu tatăl fetițelor sale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.