Mafia lemnului greu de oprit
Mafia lemnului greu de oprit
Exclusiv Social Ultima Ora

Mafia lemnului. Oamenii legii implicați în distrugera pădurilor României. Miza, aproape 1 milion de euro

Se pare că, pădurile României vor fi tăiate ca și până acum, de MAFIA LEMNULUI, adică de cei care vor să vadă doar conturile pline și nu binele țării.

NEWSTEAM.RO a scris despre cum acționează MAFIA LEMNULUI, din Caraș-Severin, unde ”miza” afacerii este de aproape un milion de euro.

DEZVĂLUIRE! Cum dispare lemnul României, în contruile oamenilor de casă! FOTO

Există o bănuială, că, persoane din justiției ar avea interes direct ca pădurile din zonă să fie exploatate ilegal, iar banii să ajungă doar, acolo unde trebuie.

Dosarul în cauză a fost declinat spre soluționare Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara prin Ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, din data de 17.02.2023, întrucât în cauză sunt elemente care atrag răspunderea unui notar care a autentificat în mod nelegal acte.

Deși s-a solicitat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara prin adresa din 26.04.2023 comunicarea numărului unic atribuit dosarului penal declinat încuviințarea studierii dosarului mai sus menționat și obținerea de fotocopii după înscrisurile de la dosar până în prezent nu s-a primit niciun răspuns de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Mai mult decât atât, într-o speță într-o speță în care același notar Chersa Maria a fost cercetată penal același Parchet, a dat soluția de renunțare la urmărirea penală apreciind că deși fapta constituie infracțiune, aceasta nu este suficient de gravă, soluție confirmată de Curtea de Apel Timișoara, în dosar 1275/59/2021.

Sigur comportamentul este discutabil în condițiile în care, în cauză sunt înscrisuri care confirm realitatea acuzațiilor și în condițiile în care aparenta justiție în acest caz este deosebit de importantă în condițiile în care notara în cauză provine dintr-o familie de oameni influenți cu poziții în justiție.

Membrii Composesorat Stramburi Bautarul de Jos
Membrii Composesorat Stramburi Bautarul de Jos

Membrii Composesoratului Stamburi Bautarul de Jos nu înțeleg de ce dosarul stagnează iar organele de cercetare penală de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara refuza să pună la dispoziția avocatului acestora studierea dosarului si audierea martorilor, deși avocatul a cerut in scris de doua ori dar nu a primit nici un răspuns ?????

Aceștia așteaptă un răspuns la Dosarul în cauza 30/P/2022.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.