Ludovic Orban a făcut anunțul! Va mai fi sau nu Revelionul! 5
Social Ultima Ora

Ludovic Orban a făcut anunțul! Va mai fi sau nu Revelionul!

Premierul Ludovic Orban spune că în acest an, de Revelion, oamenii se vor putea caza în hoteluri, însă petrecerile private vor fi interzise.

„Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a spus Orban.

Mai mult, premierul atrage atenția celor care, insistă să participe la petreceri private, dar și organizatorilor, că acestea sunt încă interzie.

„Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu. Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea.

Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri.

Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi.

Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne”, a declarat duminică Orban.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii