Lucrurile nu se leagă. Farmacista la care mergea Dincă contrazice raportul MAI 1
Fiica criminalului din Caracal rupe tăcerea. A vorbit despre cazul tatălui său
Ultima Ora Social

Lucrurile nu se leagă. Farmacista la care mergea Dincă contrazice raportul MAI

O farmacistă din Caracal, la care mergea des Gheorghe Dincă și la care se pare că a fost și în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, a povestit că îl știa pe bărbat pentru că venea să ia medicamente pentru răceală. Aceasta afirmă că Dincă i s-a părut un om normal.

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuința sa, de pe Calea Craiovei, lângă piața din Caracal, conform Mediafax.

Una dintre farmaciste spune că îl cunoștea pe Gheorghe Dincă pentru că venea des, iar de cele mai multe ori cumpăra medicamente pentru răceală.

Surse locale afirmă că aceasta ar fi, de altfel, farmacia la care a fost Dincă și în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, pentru a cumpăra unguent cu care să îi trateze fetei rănile, dar farmacista a negat acest lucru.

Când Alexandra a fost sunată de unul dintre polițiști, fata i-a spus că agresorul a plecat la farmacie, să cumpere o cremă, potrivit raportului MAI ce prezintă dinamica discuției dintre Alexandra și ofițerii de poliție, atunci când copila a sunat la 112.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.