LOVITURĂ! Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare 1
Exclusiv Justiție Ultima Ora

LOVITURĂ! Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare

Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc (68 de ani) a fost condamnat definitiv marți de Curtea de Apel București la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV.

Viorel Hrebenciuc este acuzat că s-ar fi implicat în determinarea unor funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei Giga TV.

În același dosat, Laura Georgescu, fosta șefă a CNA, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare. Gheorghe Ștefan Pinalti a primit o sentință de 4 ani și 6 luni închisoare, iar Narcisa Iorga (fostă membră CNA) – 3 ani de închisoare cu suspendare, dar trebuie să facă muncă în folosul comunității la ADP.

În acest dosar, Laura Georgescu este acuzată de două infracțiuni de abuz în serviciu, din care una în formă continuată (25 acte materiale) și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată (25 acte materiale).

Gheorghe Ştefan, care controla Giga TV la data faptelor, este acuzat că ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc să intervină la CNA pentru obţinerea licenţei postului Giga TV, care fusese retrasă la 17 septembrie 2013, după ce a încetat să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală, mai mult de 96 de ore, pentru orice motive imputabile titularului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.