Dragnea e în corzi. Ar putea face mai mulți ani de închisoare
Ultima Ora Justiție

PROBLEME MARI PENTRU ȘEFUL PSD. LIVIU DRAGNEA A FOST INCULPAT

LOVITURĂ PENTRU ȘEFUL PSD. LIVIU DRAGNEA A FOST INCULPAT

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au continuat joi audierea unor martori în dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

La termenul de azi, judecătorii au decis că Liviu Dragnea,care nu a fost prezent la termenul de joi, va fi audiat, în calitate de inculpat, pe 21 martie, când este programat următorul termen.

 

Procurorii îl acuză pe șeful PSD de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, fapte săvârșite în perioada în care acesta ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, iar pe Bombonică Prodana de abuz în serviciu.

Procurorii îl acuză pe Liviu Dragnea că ar fi intervenit pentru mentierea în funcții a unor persoane în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, persoane care, în realitate, prestau servicii la sediul PSD Teleorman. Bombonică Prodana ocupă, la acea vreme, funcțiile de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu și nici nu au prestat vreuna dintre activitățile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfășurându-și de fapt activitatea la sediul organizației județene PSD Teleorman.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.