Lovitură pentru PRO TV. Una dintre cele mai mari vedete a spus adio
Ultima Ora Social

Lovitură pentru PRO TV. Una dintre cele mai mari vedete a spus adio

Lovitură pentru PRO TV. Una dintre cele mai mari vedete a spus adio

Și-a dorit să revină la prima lui dragoste și iată că visul lui Cătălin Măruță s-a îndeplinit! Prezentatorul TV preia butoanele la ”Dimineața Blană”!

Lovitură pentru PRO TV. Una dintre cele mai mari vedete a spus adio 1

Cătălin Măruță revine la ”prima iubire”, radioul, ca prezentator al matinalului ProFM, ”Dimineața blană”. Matinalii Sebastian Coțofană, Radu Țibulcă și Ramona Dumitrescu vor pleca în misiune la Bonțida, la Electric Castle. De acolo vor transmite informații și imagini.

Aceștia îi vor ceda lui Cătălin Măruță butoanele matinalului ProFM,”Dimineața Blană”, în zilele de 18, 19 și 20 iulie, de la 7.00 la 10.00.

Măruță însuși a povestit, la 25 de ani de ProFM, că și-a dorit mereu să se întoarcă la prima dragoste, radioul. Acum, visul lui Cătălin  Măruță a devenit realitate: se întorce în studioul radio, la ProFM!

El o va avea alături pe DJ-ița ProFM Mădălina Vintilă și împreună vor duce mai departe momentele preferate ale ascultătorilor ProFM: vor învârti Roata Vacantzatziki, trimițând fanii norocoși direct în Grecia (Corfu, Thasos, Zakynthos, Halkidiki), vor da invitații la film și vor oferi vinuri speciale.

Tot în studioul ProFM vor veni și ”Noaptea Târziu”, Liviu Teodorescu, Speak și Raluca. După toate semnalele, se anunță trei zile cu surprize foarte plăcute la ProFM!

Cătălin Măruță a prezentat mai multe emisiuni

Cătălin Constantin Măruță este un prezentator de televiziune român, cunoscut pentru campania anti-playback pe care o duce în show-biz-ul românesc.

A urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție.

Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii Trezește-te la Realitate cu Măruță.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2. Din 22 octombrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la Pro TV.

Din 23 august 2008 este căsătorit cu interpreta română Andra. Pe 16 martie 2011 cei doi au devenit părinți când Andra a născut un băiat pe nume David.[1] În iulie 2015 Andra a născut cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.