Erdogan favoritul turcilor
Erdogan favoritul turcilor
Ultima Ora Sport

Lovitură pentru Mircea Lucescu. Erdogan este fericit că nu mai este antrenor la echipa națională

Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, este cunoscut drept un mare fan al fotbalului, iar acesta a vorbit despre decizia luată de federația Turciei de a-l demite pe Mircea Lucescu, antrenorul român care a stat pe banca tehnică a selecționatei “Semilunei” în 17 meciuri.

Recep Tayyip Erdogan a vorbit cu Senol Gunes despre înlocuirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică a echipei naționale a Turciei. Acesta se bucură că antrenorul român a fost schimbat și selecționata “Semilunei” o să fie pregătită de un tehnician turc, dar îi cere acestuia să continue pe aceeași linie cu Il Luce și să întinerească echipa.

“Sunt un om care are încredere în antrenorii locali. Senol Gunes este unul dintre cei mai buni antrenori din Turcia. Mircea Lucescu a încercat să întinerească echipa, dar n-am niciun dubiu că Gunes va continua munca acestuia și va lucra bine cu tinerii jucători. Sper că echipa va avea un viitor frumos sub comanda lui”,a afirmat Erdogan, citat de Hurriyet.

După ce a fost demis de pe banca tehnică a echipei naționale a Turciei, Mircea Lucescu nu are de gând să renunțe la antrenorat. Acesta a anunțat că își dorește să continue în această lume a fotbalului, dar nu mai vrea să stea pe banca unei selecționate, deoarece preferă să fie activ în fiecare zi și să se ocupe cu atenție de elevii săi.

Sub comanda lui Mircea Lucescu, echipa națională a Turciei a bifat patru victorii, șase remize și șapte înfrângeri. Pe parcursul carierei, “Il Luce” a mai pregătit echipe precum Zenit Sankt Petersburg, Șahtar, Beșiktaș, Galatasaray, Rapid București, Inter, Reggina, Brescia, AC Pisa, Dinamo București, echipa națională a României și Corvinul Hunedoara.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.