Donald Trump a început lupta pentru prezidențiale. Își face praf posibilii adversari
Lovitură pentru Donald Trump. Ce i-au interzis judecătorii
Ultima Ora Externe

Lovitură pentru Donald Trump. Ce i-au interzis judecătorii

 Președintele american Donald Trump a primit interdicție de a bloca cetățenii care intră pe contul său de socializare de pe Twitter, a decis o curte de apel din Statele Unite, potrivit publicației The Independent.

Președintele nu poate încălca amendamentul privind drepturile cetățenilor prin interzicerea acestora de a vedea mesajele lui sau să posteze pe pagina sa, a decis curtea.

Constituția nu îi permite lui Trump să ”excludă persoane de pe o rețea de dialog online altminteri deschisă pentru toți din cauza faptului că își exprimă puncte de vedere cu care el nu este acord”, au anunțat judecătorii.

Trump și mai mulți membrii din echipa sa au fost dați în judecată de mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare online care au fost blocați de el pe Twitter. Asta înseamnă că utilizatorii blocați nu mai pot vizualiza profilul sau să îi trimită mesaje.

Judecătorii au explicat decizia prin faptul că profilul lui Trump de pe Twitter este unul public, iar președintele nu le poate interzice cetățenilor de a-i accesa contul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.