ÎCCJ le dă lovitura decisivă: CCR nu are voie să scape infractorii de pușcărie
Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document
Ultima Ora Justiție

Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document

Cristina Tarcea și Livia Stanciu, foști președinți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, sunt anchetate pentru abuz în serviciu de către procurorii Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Q Magazine prezintă în exclusivitate prima plângere penală formulată împotriva conducerii Înaltei Curţi. Documentul are 11 pagini şi nu mai puţin de 62 pagini cu anexe.

Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 23Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 24Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 25Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 26Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 27Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 28Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 29Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 30Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 31Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 32Lovitură pentru Cristina Tarcea. Anchetată de SIIJ. Document 33

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.