Lovitura dată de judecători, lui Tudorache! E cu un pas lângă Dragnea 3
Breaking News Exclusiv Justiție Ultima Ora

Lovitura dată de judecători, lui Tudorache! E cu un pas lângă Dragnea

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, plângerea prin care Adina Tudorache, fosta soţie a lui Daniel Tudorache, contesta cauţiunea de 200.000 de euro pe care trebuie să o depună în aceeaşi zi la DNA, în dosarul în care este cercetată pentru complicitate la spălare de bani.

Și Daniel Tudorache a contestat la tribunal o cauţiune de un milion de euro, însă deocamdată instanţa nu a luat o decizie în cazul lui.

Vineri este ultima zi în care Daniel Tudorache trebuie să depună la DNA o cauţiune de 1 milion de euro, iar fosta soţie suma de 200.000 de euro.

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a fost sub control judiciar, pe 21 noiembrie, după ce a fost audiat toată noaptea de procurorii DNA.

Pe numele său a fost impusă o cauțiune de 1 milion de euro. În acelaşi dosar s-a mai dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de alte două persoane fizice, fosta soţie a lui Tudorache şi o persoană fizică aflată în anturajul fostului primar.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii