Orban îi dă lovitura de grație lui Ciolacu. Judecătorii vor fi sesizați. PSD nu-l poate demite de la Guvern
Ultima Ora Politic

Lovitură cruntă pentru PSD! Achiziție de marcă a PNL! FOTO

PNL dă o lovitură de imagine pe scena politică, lăsând astfel, PSD în offsaid.

Cumoscuta actrițiă, Magda Catone s-a înscris în PNL, aceasta spunând că este nevoie de implicare pentru a construi o societate mai bună.

Anunțul a fost făcut de ministrul educației, Monica Anisie.

”Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2.

A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie,

„De ce trag clopotele Mitică?”

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală.

Este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984.

“Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetățeni. Cred în echipa PNL și cred în valorile și principiile Partidului Național Liberal.

Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 și putem reda zâmbetul cetățenilor”, a declarat Magda Catone.

Implicarea Magdei Catone în acțiunile echipei PNL sector 2 este considerată un real succes!

“M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc și în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat.

Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Național Liberal pentru cetățenii Sectorului 2.

Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetățeanului așa cum doamna Catone a fost și este în slujba scenei românești. Împreună putem câștiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie, președinta PNL Sector 2.

#haicunoiînechipaPNLSector2  #îmipasă”, scrie PNL Sector 2.

Lovitură cruntă pentru PSD! Achiziție de marcă a PNL! FOTO 7

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii