Logodnica olandezului, detalii bombă despre viața criminalului. Ce scuze îi găsește 1
Ultima oră. Cum a reușit olandezul să ajungă prima oară în România
Ultima Ora Social

Logodnica olandezului, detalii bombă despre viața criminalului. Ce scuze îi găsește

Olandezul criminal, suspect și în alte cazuri în afara celui din Dâmbovița, avea o logodnică. Aceasta a vorbit pentru libertatea.ro despre cazurile cutremurătoare ale fostului său iubit.

Fosta logodnică susține că au fost împreună doi ani, timp în care Joop, nu a dat semne că ar fi pedofil, însă cosideră că familia din care acesta provine i-ar fi făcut mult rău și nu este exclus ca din acest motiv să fi ajuns astfel la maturitate.

”Nu, nu am văzut nici un semn. Absolut nici unul. Poate pentru că eram orbită de dragoste, poate pentru că nu erau. Nu aveam ce să văd. Cred că nimeni nu se naște rău, dar dacă vii pe lume într-o familie ca a lui Joop, nu ai nici o șansă. Cred că Joop s-a luptat din greu să rămână bun, să fie omul pe care l-am cunoscut: cald, sensibil, inteligent, prietenos, vesel, generos…

Am transmis condoleanțe familiei. Încă nu îmi vine să cred că e vorba de el. Sunt tristă și pentru fetița care a murit. E o situație foarte, foarte tristă. Am izbucnit în plâns când am aflat.”, a spus fosta logodnică, pentru Libertatea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.