Olguța Vasileascu vrea Ordonanță de Guvern care să o pună ministru
Ultima Ora

KLAUS IOHNNIS A DECIS. LIA OLGUȚA VASILESCU RĂMÂNE FĂRĂ FUNCȚIE. ATAC FURIBUND LA PREȘEDINTE

KLAUS IOHNNIS A DECIS. LIA OLGUȚA VASILESCU RĂMÂNE FĂRĂ FUNCȚIE. ATAC FURIBUND LA PREȘEDINTE

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că președintele Klaus Iohannis a decis să nu semneze decretele de numire în funcția de miniștrii ai dezvoltării și transporturilor pentru care au fost propuși Lia Olguța Vasilescu și respectiv Mircea Drăghici.

Anunțul nu i-a picat deloc bine fostului ministru al muncii Olguța Vasilescu care s-a lansat într-un atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis.

„Nu ştiu dacă este o interpretare greşită (a deciziei CCR – n.r.) sau i se pare, pur şi simplu, maculatură domnului Iohannis, ca să nu mă exprim mult mai plastic şi nu ştiu pe cine încurc şi eu, şi Mircea Drăghici să ajungem în aceste posturi. Pe domnul Iohannis, pe cineva din anturajul domnului Iohannis, pentru că este clar că nu există niciun motiv de legalitate, singura variantă în care ar putea să ne respingă. I se pare decizia Curţii Constituţionale simplă maculatură, altfel nu înţeleg de ce nu o pune de îndată în aplicare, aşa cum sună şi decizia Curţii. Am ajuns în situaţia în care preşedintele statului, care ne dă lecţii despre statul de drept, nu aplică o decizie a celei mai înalte instanţe din România”, a spus parlamentarul PSD la Rtv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.