ciolacu îl amenință pe iohannis
ciolacu îl amenință pe iohannis
Ultima Ora ciolacu iohannis Politic

VIDEO! Klaus Iohannis nu face jocul ordinar al PSD! Mesaj ferm pentru Marcel Ciolacu! ”Nu sunt dispus!”

Președintele Klaus Iohannis a criticat dur PSD, care anunțase că luni (17 august) va depune o moțiune de cenzură.

Iohannis nu va accepta un Guvern PSD, dacă premierul, Ludovic Orban, va fi demis de către majoritatea parlamentară, așa cum anunța, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care spune că vor fi peste 250 de voturi pentru moțiunea de cenzură.

”Atunci când a fost înlăturat guvernul PSD din fericire toată lumea a știut că avem un guvern minoritar până la alegeri. Dacă la început toată lumea a înțeles că cineva trebuie să guvernze, în scurt timp PSD a făcut pasiune din a depune moțiuni trebuie, nu trebuie.

 

Nu trebuie, e un demers strict populist. Mai sunt câîteva luni până la alegeri. probabil PSD vrea să convingă că se opune unui guvern care gestionează criza, care pregătește alegerile.

 

Vom urmări cu mare atenție dacă trece sau nu trece. Eu nu-mi doresc să treacă moțiunea.

 

Haideți să vedem mai întâi moțiunea. Părerea mea este că e neavenită politic. Dacă trece vom vedea când se votează. Nu sunt dispus să intru într-un joc populist ordinar al PSD, care vrea să arate că are foarte mulți parlamentari.

 

PSD nu a venit cu nicio soluție și nicio abordare serioasă.

Însă sunt ahtiați după putere și știm că suferă că nu mai sunt conectați la resursele bugetare. Dar dacă vor să facă așa ceva pentru România nu este bine”, a spus Iohannis la Cotroceni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.