Klaus Iohannis mesaj de ultimă oră în plină pandemie! Ce le transmite elevilor și studenților 5
Social Ultima Ora

Klaus Iohannis mesaj de ultimă oră în plină pandemie! Ce le transmite elevilor și studenților

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Internațională a Elevului și Studentului.

Profesorul Iohannis spune că are încredere în elevi și studenți, și, îi asigură că se vor găsi soluții pentru ca decalajele acumulate în această perioadă critică să fie recuperate.

”Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Elevului și Studentului într-un context dificil pentru cei care învață. Din nefericire, situația epidemiologică actuală ne obligă să derulăm activitatea educațională on-line, iar lipsa contactului direct cu profesorii și colegii poate fi adesea demotivantă.

Știu însă, dragi elevi și studenți, că aveți capacitatea de a vă adapta rapid oricărui nou mediu și sunt convins că veți depăși cu bine și această perioadă dificilă, în care eforturile tuturor sunt canalizate spre protejarea sănătății întregii comunități.

Contez în continuare pe voi și am încredere că ceea ce veți învăța acum vă va folosi în viitor pentru a putea construi o lume mai bună.

Vă asigur că în perioada următoare, prin proiecte clare și bine gândite, vom identifica cele mai bune soluții pentru recuperarea oricăror decalaje acumulate.

Vă doresc mult succes! La mulți ani!”, scrie Iohannis pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii