Klaus Iohannis mesaj de ultimă oră! 5
Ultima Ora Social

Klaus Iohannis mesaj de ultimă oră!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la inaugurarea sectorului de autostradă Iernut – Cheţani, că de fapt nu prea s-a vrut să se dezvolte infrastructura, iar acum se vrea. el a precizat că nu a venit pentru festivisme, ci pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede şi să ne ţinem de termene.

„V-aţi mobilizat exemplar şi acest lucru îmi arată că se poate. Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez de ce a rămas în urmă. Sunt oameni care ştiu că nu prea s-a vrut să se dezvolte infrastructura şi paradigma s-a schimbat, acum se vrea”, a afirmat Iohannis.

Tronsonul Iernut-Cheţani, în lungime de 17,9 kilometri este lotul 2 al secţiunii de autostradă dintre Câmpia Turzii – Târgu Mureş (A3), ordinul de începere a lucrărilor pentru contractele de proiectare şi execuţie fiind dat în mai 2016.

„Ne dăm seama de importanţa acestor lucrări şi că trebuie să schimbă ritmul, să meargă totul mult, mult mai reprede. Avem nevoie de infrastructură. Fondurile europene sunt pregătite.

Aceste proiecte de infrastructură mare vor fi imboldul cu care economia României se va relansa semnificativ.

Prezenţa mea aici vrea să arate că mă interesează şi voi rămâne conectat la acest proiecte. Dezvoltarea infrastructurii în România nu e o dorinţă politică de campanie, e o nevoie de bază.

Avem ambiţia să facem Autostrada Transilvaniei, Autostrada Moldovei şi multe lucrări pe care le-am planificat şi pe care le vom face într-un timp surprinzător de scurt”, a punctat el.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii