Becali îl vinde pe Florin Tănase. Ofertă de 5 milioane de euro. ”E viitorul lui”
Gigi Becali, sumă uriașă ca dar de nuntă pentru fiica sa
Ultima Ora Sport

Jurnaliştii cehi fac mișto de FCSB. Nu se tem de echipa lui Becali

Jurnaliştii cehi au prefaţat duelul pe care Mlada Boleslav îl va avea joi, de la ora 21:30, contra lui FCSB, în turul 3 preliminar al Europa League. Aceştia au vorbit despre numeroasele probleme apărute la vicecampioana României.

Problemele de la FCSB au ecou şi în Cehia. Jurnaliştii de la sport.cz au scris despre problemele de la FCSB, care includ lipsa unui antrenor principal, lipsa unui stadion unde să îşi desfăşoare meciurile de pe teren propriu, dar şi dificultăţile vicecampioanei României de a alcătui un prim 11 competitiv.

“Probabil că planetele nu se puteau alinia mai bine pentru fotbaliştii de la Mlada Boleslav. Rivala ei din România, din turul 3 preliminar al Europa League, nu are stadion, antrenor şi trei jucători din echipa de bază. Fosta Steaua, care a fost redenumită de controversatul miliardar Gigi Becali, s-a aflat într-o situaţie fierbinte în zilele recente. După o serie de înfrângeri şi un start eşuat de campionat, antrenorul Bogdan Andone a plecat de la echipă. După înfrângerea cu Alaşkert, 2-3, din turul 2 al Europa League, acesta a demisionat. Ştia că Becali, care ordonă la echipă, l-ar fi aruncat oricum”, au scris jurnaliştii de la sport.cz.

Dificultăţile celor de la FCSB au ajuns şi la urechile antrenorului şi fotbaliştilor de la Mlada Boleslav.

“FCSB nu se află într-o poziţie ideală, ceea ce reprezintă un mic avantaj pentru noi. Ştim că adversarii noştri nu au antrenor şi le lipsesc trei jucători din echipa ideală. De asemenea, stadionul din Giurgiu are o capacitate de doar 8500 de locuri, dar fanii români pot realiza o atmosferă potrivită chiar şi într-o asemenea arenă”, a spus portarul Jan Seda, înainte de a zbura la Bucureşti cu echipa sa.

“În ciuda problemelor, adversarii rămân favoriţi la calificare. Steaua (n. red. – FCSB) este precum Sparta sau Slavia în Cehia. Joacă constant în cupele europene şi au o echipă plină de români, lucru care impune respect. Chiar şi aşa, nu ne temem”, a declarat şi antrenorul Jozef Weber.

La meciul cu Mlada Boleslav, pe bancă va apărea antrenorul second Vergil Andronache, care nu se va putea pe mai mulţi jucători din lotul vicecampioanei, precum Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Olimpiu Moruţan, Harlem Gnohere, Dennis Man, Mihai Roman, Ioan Hora şi Thierry Moutinho.

FCSB – Mlada Boleslav se joacă joi, de la ora 21:30, pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, în prima manşă a turului trei preliminar al Europa League.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.