Ministrul Justiției a procedat într-un mod absolut mizerabil trimițând la Financial Times o scrisoare împotriva Codruței Kovesi. CSM trebuie să reacționeze imediat! Un astfel de atac este fără precedent: un procuror român este atacat în presa străină de un ministru al justiției din România. Faptele care i se impută fostei șefe DNA sunt contrazise de realitate. Afirmațiile ministrului dovedesc disperarea unei părți a clasei politice și teama ca procurorul Kovesi să ajungă șef al Parchetului European.
Ultima Ora Justiție

Judecătorul Cristi Dănileț critică în termeni duri scrisoarea ministrului Tudorel Toader publicată în Financial Times. ”Arată frica de Kovesi”

Judecătorul Cristi Dănileț, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, îl crititică pe Tudorel Toader, ministrul justiției pentru gestul făcut de o denigra pe fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi în presa străină.

Dănileț spune că lui Tudorel Toader îi este frică de faptul că primul Procuror Șef al Parchetului European ar putea fi Kovesi.

”Ministrul Justiției a procedat într-un mod absolut mizerabil trimițând la Financial Times o scrisoare împotriva Codruței Kovesi. CSM trebuie să reacționeze imediat!Un astfel de atac este fără precedent: un procuror român este atacat în presa străină de un ministru al justiției din România. Faptele care i se impută fostei șefe DNA sunt contrazise de realitate. Afirmațiile ministrului dovedesc disperarea unei părți a clasei politice și teama ca procurorul Kovesi să ajungă șef al Parchetului European”, scrie Dănileț pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.