Se caută și jandarmi
Se caută și jandarmi
Ultima Ora Social

Jandarmii, explicație de ultimă oră după ridicarea protestatarilor anti-Dragnea. Ce motive au avut

Jandarmeria Argeș susține vineri, într-un comunicat de presă, că i-a ridicat și dus la Poliție pe toți cei zece protestatari anti-Dragnea de la Topoloveni pentru că au participat la o adunare publică nedeclarată și au refuzat să părăsească zona la solicitarea jandarmilor, conform g4media.ro

Mai mult, Jandarmeria a anunțat că toți protestatarii vor fi sancționați contravențional.

Comunicatul de presă al Jandarmeriei Argeș:

  • Astăzi, în timpul desfășurării unei (sic!) eveniment organizat de primăria orașului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității șu luarea măsurilor legale.
  • Persoanele vor fi sancționate contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor.

Protestatarii care manifestau vineri la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost cu toții ridicați de jandarmi, băgați în dube și duși la poliție.

Nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru simplul motiv că manifestau pașnic împotriva lui Liviu Dragnea.

Oamenii au fost luați pe sus în momentul în care au afișat un banner pe care scria ”Țara n-a votat hoția!!! Voi nu sunteți România!”.

Printre cei ridicați de jandarmi se numără și un corespondent al Rezistența TV. El i-a întrebat pe jandarmi de ce pun mâna pe el, iar unul dintre acetștia i-a răspuns: ”De-al dracu”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.