JANDARMERIE face din nou ”SPECTACOL” de ziua lui Mihai Eminescu. Ironii DURE de la internauț
Ultima Ora Social

JANDARMERIA face din nou ”SPECTACOL” de ziua lui Mihai Eminescu. Ironii DURE de la internauți

JANDARMERIE face din nou ”SPECTACOL” de ziua lui Mihai Eminescu. Ironii DURE de la internauți

Jandarmeria reușește să se facă din nou de râs. Marți, 15 ianuarie, în ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Jandarmeria Română a publicat pe contul oficial de Facebook un videoclip în care trei angajați se plimbă într-un cadru feeric, iar, la un moment dat o tânără jandarmeriță începe să cânte o parte din melodia ”Eminescu”, cunoscută în interpretarea Doinei și a lui Ion Aldea Teodorovici, scrie b1.ro

”Un ceai nu e doar o licoare caldă, care te încălzește în zilele geroase, ci devine hrană pentru suflet atunci când ai alături oameni frumoși și pe Eminescu în gând”, este mesajul care însoțește videoclipul cu pricina.

Clipul care s-a dorit a fi un omagiu pentru Mihai Eminescu s-a dovedit a fi o sursă inepuizabilă de ironii pentru internauți.

Aceștia au ținut să le reamintească jandarmilor de violențele din 10 august, din Piața Victoriei, publicând sute de comentarii cu adaptări ale unor versuri de Eminescu, cu referiri dure la episodul de vara trecută.

Iată, mai jos, unele dintre cele mai originale comentarii:

”pe lângă stâlpii fără soț/adesea ai trecut/te-au bătut jandarmii toți/de nu te-am cunoscut”

”O, ramai, ramai in duba/ Te lovesc asa de mult”

”nu credeam să-nvăţ/a mă gaza vreodată”

”-ce te legeni, hipstere,/cu luminițe și pe vânt/ia, că te pun la pământ lol”

”O vede azi, o vede mâini,/Astfel dorinţa-i gata;/Ii da la cap si la plamini,/De cade lata fată/Cum ea pe coate-şi răzima/Dureri pulsand in tâmple,/De gazul lui si inima/Şi sufletu-i se împle.”

”Bate gazul frunza-n dunga/Rezistentii mi-i alunga/Bate gazul dintr-o parte/Noi te batem ca la carte.”

”Jandarmeria te face sa îți dea lacrimile! Cu gaz sau versuri, la alegere! In eventualitatea unui nou eveniment gen 10 august, vor imbona utilul cu plăcutul si vor împărți bastoane si lacrimogene recitand Eminescu.”

”Bună ziua! Puteți să-mi spuneți dacă angajații dumneavoastră bat în iambic sau în trohaic?”

”Nu bateti si voi pe nimeni pe aceste versuri superbe?”

”Felicitari pentru aceste vorbe frumoase! Dar gazul….gazul ce zice?”

Jandarmeria TAXATĂ DUR după publicarea unui clip prin care s-a încercat omagierea lui Eminescu: ”Bate gazul frunza-n dungă/Rezistenții mi-i alungă/Bate gazul dintr-o parte/Noi te batem ca la carte”

Iar creativitatea internauților a mers chiar mai departe. Astfel, cineva a publicat un videoclip de la violențele din 10 august, pe fundalul căruia se aude melodia cântată de jandarmeriță de ziua lui Mihai Eminescu.

„Alo, Jandarmeria? V-am reparat video-ul”, a scris Eugen Erhan, pe Facebook.

Cu gândul la Eminescu…

Un ceai nu e doar o licoare caldă, care te încălzește în zilele geroase, ci devine hrană pentru suflet atunci când ai alături oameni frumoși și pe Eminescu în gând .

Publicată de Jandarmeria Română pe Marţi, 15 ianuarie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.