Promisiuni din Guvern. ”Dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, o preocupare principală în acest an”
drumuri
Ultima Ora Social

IRONIE. Congresul Drumarilor, în țara în care nu se fac nici drumuri și nici autostrăzi

IRONIE. Congresul Drumarilor, în țara în care nu se fac nici drumuri și nici autostrăzi

Într-o întrebare adresată conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat motivele refuzului directorului general CNAIR de a se întâlni cu presa ieşeană şi cu reprezentanţii societăţii civile, susţinători ai proiectului „Autostrada A8”, în cadrul Congresului Naţional de Drumuri şi Poduri, desfăşurat săptămâna trecută la Iaşi.

IRONIE. Congresul Drumarilor, în țara în care nu se fac nici drumuri și nici autostrăzi 1

„În urmă cu o săptămână, la Iași, a avut loc un Congres al Drumarilor, unde s-au reunit oficialități și specialiști din întreaga țară. La acest eveniment a participat și directorul CNAIR. Opinia publică ieșeană nu a putut afla despre subiectele discutate în plen (evenimentul fiind lipsit de transparență), dar mai ales despre stadiul proiectului Autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureș, principalul proiect al Moldovei, prin care se asigură dezvoltarea economică a regiunii“, a declarat parlamentarul ieşean.

 

În lipsa unor declarații de presă și a informărilor publice, deputatul ieșean Dumitru Oprea a cerut să fie prezentate concluziile Congresului Drumarilor în legătură cu dezvoltarea infrastructurii rutiere, dat fiind că în România nu a fost demarat nici un proiect nou în mandatul actualului Guvern.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.