ÎPS Teodosie primește lovitura de grație! Judecătorii au dat sentința 1
Exclusiv Justiție Ultima Ora

ÎPS Teodosie primește lovitura de grație! Judecătorii au dat sentința

ÎPS Teodosie a pierdut în primă instanță procesul cu Universitatea „Ovidius”, prin care acuza instituția că nu i-a prelungit postul de titular după 65 de ani.

Conform portalului instanței, judecătorii Tribunalului Constanța au respins, luni, cererea lui ÎPS Teodosie ca fiind nefondată. Hotărârea poate fi atacată cu recurs, scrie info-sud-est.ro.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu vrea sa se pensioneze de la catedra Facultății de Teologie. El a a dat în judecată Universitatea Ovidius pentru că nu i-a prelungit postul de titular după 65 de ani.

ÎPS Teodosie, profesor la Facultatea de Teologie din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța (UOC), nu a mai primit prelungire pentru calitatea de titular după ce Senatul instituției a decis ca toți cei care împlinesc vârsta de 65 de ani sa iasă la pensie.

Arhiepiscopul Tomisului a împlinit 65 de ani în 12 decembrie 2021. Referitor la pensionarea lui ÎPS Teodosie, conducerea Universității ”Ovidius” a transmis că ”și în cazul invocat vor fi aplicate prevederile specifice ale Legii Educației Naționale și ale Codului Muncii”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.