ALERTĂ! Baronii PSD sunt disperați! Marian Oprișan amenință că se leagă cu lsnțuri de Guvern! Atac la Iohannis!
ALERTĂ! Baronii PSD sunt disperați! Marian Oprișan amenință că se leagă cu lsnțuri de Guvern! Atac la Iohannis!
Ultima Ora Justiție

Iohannis atacă la Curtea Constituțională o lege a PSD prin care Palatul administrativ din Focșani trecea în subordinea lui Marian Oprișan. Document!

Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat joi Curtea Constituțională cu privire la legea care trece un imobil din domeniul public al statului şi din administrarea Instituţiei Prefectului – judeţul Vrancea, în domeniul public al judeţului Vrancea şi în administrarea Consiliului Judeţean Vrancea.

Klaus Iohannis spune că bunul imobil, format din clădire şi teren aferent, situat în municipiul Focşani, nu reprezintă un bun proprietate publică exclusivă.

„Având în vedere că bunurile supuse transferului prin legea criticată nu constituie obiect exclusiv al proprietăţii publice, în lipsa unei declaraţii exprese a legii organice, acestea ar fi trebuit trecute din proprietatea publică a statului în aceea a unităţii administrativ-teritoriale prin hotărâre a Guvernului, la cererea Consiliului Judeţean Vrancea”, spune Iohannis.

Iohannis atacă la Curtea Constituțională o lege a PSD prin care Palatul administrativ din Focșani trecea în subordinea lui Marian Oprișan. Document! 3

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.