Interlopul Costel Corduneanu,zis ”Belea” luat cu ambulanța după ce i s-a făcut rău în sala de judecată 1
Ultima Ora Breaking News Justiție Social

Interlopul Costel Corduneanu,zis ”Belea” luat cu ambulanța după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Interlopul Costel Corduneanu din Iași a fost dus vineri cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Cluj-Napoca, de la un proces pe care îl avea la Curtea de Apel Cluj, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată.

Medicul șef al UPU Cluj, Raluca Tat a declarat, vineri, că pacientul este în afara oricărui pericol și după câteva investigații medicale a fost externat.

„A fost adus vineri de la Palatul de Justiție Cluj-Napoca un pacient cu antecedente cardio-vasculare semnificative. A dezvoltat simptomatologie asemănătoare cu un sindrom coronarian acut. S-a prezentat în UPU pentru durere toracică și a fost supus investigațiilor medicale, printre care și un consult de cardiologie. Pacientul a fost investigat și este în afara oricărui pericol, astfel că a fost externat din UPU”, a spus Tat.

Surse medicale au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pacientul adus de la Curtea de Apel Cluj la UPU este interlopul Costel Corduneanu din Iași, judecat pentru constituire de grup infracțional organizat,mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.