Înfrângere pentru FCSB în Europa League 1
Ultima Ora Sport

Înfrângere pentru FCSB în Europa League

FCSB a pierdut în fața echipei Guimaraes cu scorul de 1-0.

FCSB continuă jocul foarte modest prestat în campionat și cu Vitoria Guimaraes. După primele 45 de minute, echipa lui Vintilă a scăpat miraculos fără gol după o evoluție extrem de modestă pe care au arătat-o pe teren.

FCSB, repriză horror cu Guimaraes! Lusitanii au avut o bară în prima repriză

Roș-albaștrii au început prost și după o greșeală a lui Pintilii, Pepe a ratat singur cu portarul Bălgrădean. Portughezii au continuat apoi atacurile, roș-albaștrii rareori reușind să treacă centrul terenului în prima parte și neavând nicio ocazie clară de gol.

În schimb, a fost aglomerație la poarta lui Bălgrădean. Fundașul dreapta, Crețu, a luat galben în minutul 2 și a mai făcut un fault pentru care era pasibil de al doilea cartonaș doar 10 minute mai târziu. În minutul 27, Crețu a fost înlocuit pentru că a risca eliminarea după ce a făcut trei faulturi la Douglas, aripa stânga a celor de la Guimaraes.

Pepe a mai ratat două ocazii importante în minutele 19 și 26, iar în minutul 35 a venit rândul lui Rochinha să rateze o șansă uriașă care a trimis în plasa laterală dintr-o poziție bună. În minutul 45, lusitanii au trimis în bară prin Da Silva.

După primele 45 de minute singurul lucru bun este că FCSB nu a dat gol și calificarea se joacă. FCSB trebuia să marcheze pentru a se califica mai departe.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.