VIDEO. Pușcăriași români din Austria au făcut un chef uriaş cu manele şi bunătăţi! L-au transmis în direct din închisoare 1
Externe Social Ultima Ora

VIDEO. Pușcăriași români din Austria au făcut un chef uriaş cu manele şi bunătăţi! L-au transmis în direct din închisoare

Mai mulți pușcăriași români din Viena au devenit vedete pe rețelele de socializare, după ce au postat un filmuleț în care petrec cu manele și bunătăți în celulă.

Conducerea închisorii nu a putut să explice cum au reuşit românii să introducă telefoane în penitenciar şi nici cum li s-a permis să petreacă.

Mai mult, potrivit ziarului Kurier, ei au transmis o parte din petrecere pe internet ca să fie văzuţi de prietenii şi de rudele lor. Asta deşi petrecerile sunt interzise, la fel cum sunt interzise şi telefoanele în închisoare sau consumul de alcool.  Austriecii scriu că nu e pentru prima dată când românii petrec în închisoare „Un nou videoclip de scandal din închisoarea Wiener Neustadt are potenţialul de a deveni viral pe YouTube, scrie adevarul.ro.

Zece deţinuţi sărbătoresc şi petrec în adevăratul sens al cuvântului cu coniac, vin, ţigări, mâncare frumos aranjată şi tort. Ca şi cum telefoanele mobile ar fi cel mai normal lucru într-o închisoare, ei transmit şi agitaţia plină de viaţă celor dragi prin chat video”, a notat Kurier.

Într-un comunicat al ministerului se precizează că deţinuţii se aflau într-o închisoare cu regim mai lejer, însă se admite că au fost încălcate o serie de reguli.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.