INCREDIBIL! Procurorii DIICOT, îl scapă de pușcărie pe șeful sindicaliștilor de la metrou, Ion Rădoi! Decizie de ultimă oră! 5
Breaking News Exclusiv Social Ultima Ora

INCREDIBIL! Procurorii DIICOT, îl scapă de pușcărie pe șeful sindicaliștilor de la metrou, Ion Rădoi! Decizie de ultimă oră!

Blocarea metroului nu e faptă de terorism! Este concluzia procurorilor DIICOT, obținută în exclusivitate de .

Anchetatorii au trimis dosarul la Parchetul Sectorului 4, care continuă cercetările în urma evenimentului de la finalul lunii martie. Procurorii au cerut documente și au extins ancheta, scrie Realitatea PLUS.

Procurorii DIICOT au analizat plângerea depusă de METROREX la finalul lunii martie, după protestul de la metrou, și au ajuns la consluzia că aceste presupuse fapte nu sunt de competența Parchetului anti-mafia, ceea ce înseamnă că nu sunt fapte de terorism. Prin urmare, au trimis plângerea la Parchetul sectorului 4.

Aceștia aveau deja o bucată de investigație pe care, de altfel, au și extins-o.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, cercetările la sectorul 4 au fost extinse pentru infracțiuni de zădărnicire a combaterii bolilor.

În același dosar aflat acum pe rolul Parchetului sectorului 4 se cercetează și modul în care a fost încălcată legea în ceea ce privește declararea grevei.

Potrivit acelorași surse, până în prezent au fost audiate aproximativ 20 de persoane, iar procurorii au cerut documente atât de la METROREX, cât și de la sindicate.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii