Incredibil: Monstrul din Caracal a făcut iureș în arest! Cere condiții de lux! 1
Cazul Caracal. Dincă este în fața specialiștilor. Se va stabili dacă a avut discernământ
Ultima Ora Justiție

Incredibil: Monstrul din Caracal a făcut iureș în arest! Cere condiții de lux!

Autorul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă a făcut un scandal monstru în închisoare! Acesta este foc şi pară pe poliţiştii de la IPJ Olt! Conform informațiilor din Penitenciar, inculpatul este total nemulţumit de faptul că primeşte apă de la robinet care, ar fi spus el, se încălzeşte până ajunge în celulă. Drept pentru care a luat decizia să facă iureș după gratii. Au fost, conform martorilor, adevărate crize de nervi puse în scenă de Dincă, scrie fanatik.ro.

Incredibil: Monstrul din Caracal a făcut iureș în arest! Cere condiții de lux! 2

Mai mult de atât, pe lângă faptul că s-a arătat deranjat că trebuie să bea apă de la robinet, Dincă a făcut scandal și pentru că nu are acces nici la televizor. “Criminalul din Caracal” şi-ar fi ieşit din minţi şi nu ar fi ezitat să arate acest lucru. De remarcat că atât timp cât se află în arest la IPJ Olt, Gheorghe Dincă nu are acces la o sursă de apă potabilă şi nici dreptul să urmărească programe de televiziune.

Nu este pentru prima dată când Gheorghe Dincă s-a arătat nemulţumit de faptul că primeşte apă caldă. Și în curtea lui, în timpul percheziţiilor, zilele trecute, Dincă le-ar fi reproşat poliţiştilor acest lucru. Cu toate acestea, surse din poliţie citate de România TV au spus că i-au acordat lui Gheorghe Dincă toate condiţiile pentru statutul pe care îl are în acest moment în arestul IPJ Olt, condiții la fel ca pentru toți ceilalți aflați în situația lui.

Vă readucem aminte că în urmă cu puțin timp, criminaliştii au descoperit un zid abia tencuit în casa ororilor. Acolo, cred anchetatorii, s-ar putea ascunde probe importante precum urme de sânge şi alte resturi biologice. De altfel, în aceeaşi zi, Gheorghe Dincă le-ar fi mărturisit anchetatorilor că este cuprins de regrete! De asemenea, inculpatul le-ar mai fi spus anchetatorilor că îşi iubeşte copiii şi că la începutul anchetei a minţit.

Sursa din interiorul Poliției au mai transmis că Gheorghe Dincă ar fi menţionat că vrea să plătească pentru faptele sale, aşa cum se cuvine. Dincă a mai transmis că este pregătit să fie trimis la închisoare pentru ceea ce s-a întâmplat.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii