INCREDIBIL! Ministrul Tătaru contrazis de Arafat! Nu se închid creșele și afterschool-urile 5
Social Ultima Ora

INCREDIBIL! Ministrul Tătaru contrazis de Arafat! Nu se închid creșele și afterschool-urile

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că se vor închide de luni pe lângă școli, și creșele și afterschool-urile.

Secretatru de stat în ministerul sănătății, Raed Arafat, spune că acestea nu se vor închide, pentru 30 de zile.

Prima măsură, una dintre cele mai eficiente, dacă se respectă: portul măştii în spaţiile deschise, indiferent de incidenţă. Oriunde suntem în spaţiul deschis trebuie să fim cu mască.

E măsura care va duce cel mai mult la limitarea răspândirii virusului. Şi sunt sigur că va fi respectată dacă respectăm.

-A doua măsură e închiderea magazinelor la ora 21. Menirea e limitarea contactului, reducerea riscului de răspândire. Sunt excepţii cine asigură livrarea la domiciliu poate rămâne deschis. De asemenea, farmacii.

-Limitarea deplasării între 23-5. De ce în acest interval? Pentru că tinerii au tendinţa să se deplaseze, să petreacă. Restricţionarea va fi cu anumite excepţii.

Fie titlu de călătorie, fie legitimaţie de la serviciu, fie declaraţie pe propria răspundere. Excepţiile includ cumpărarea de medicamente, însoţirea persoanelor bolnave sau în cazul unui deces.

Şcolile ÎNCHISE în toată ţara, mai puţin creşele şi after-school-urile”, a spsu Arafat.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii