Video. Uluitor. Un bărbat le-a furat valiza criminalistică polițiștilor
Urmărire ca în filme. Polițiștii au împușcat un tânăr înarmat cu 2 cuțite
Ultima Ora Social

INCREDIBIL. Caz șocant. A murit de oboseală la 34 de ani

INCREDIBIL. Caz șocant. A murit de oboseală la 34 de ani

Tragedie într-o familie tânără, de oameni muncitori, din Brezoaele, judeţul Dâmboviţa. O femeie de 34 de ani a fost găsită fără suflare, prăbuşită în bucătăria casei.

Rudele spun că tânăra, mama a unei fetiţe de zece ani, muncea din greu alături de soţul ei să îşi ridice gospodăria unde se mutaseră recent.

Apropiaţii ei povestesc că trudea la muncile câmpului, zi de zi, să pună bani deoparte. Medicii legişti au stabilit cauza morţii, dar vor investiga şi posibile maladii, încă nedepistate, ale femeii.

Femeia era de fel din Olt, dar se stabilise de doi ani, împreună cu soţul şi fiica lor, în comuna Brezoaele din Dâmboviţa. Şi-au cumpărat un teren la marginea satului şi au reuşit să ridice o casă de care erau tare mândri. Mai aveau însă de făcut multe prin gospodărie, aş aca munceau din greu.

Apropiaţii femeii sunt în stare de şoc şi nu îşi revin după moartea fulgerătoare a acesteia. Povestesc că muncea de dimineaţă până seara în arşiţa soarelui, la câmp, şi nu s-a plâns că ar avea vreo suferinţă.

Femeia a fost găsită de fiica ei, duminică seara, prăbuşită în bucătărie. Copila a strigat după ajutor, iar tatăl ei a venit repede să vadă ce s-a întâmplat. Când şi-a găsit soţia fără suflare a sunat disperat la 112. Salvatorii nu au mai reuşit însă să o readucă la viaţă.

Florin Drăgan, cumnatul tinerei decedate: „Oboseala, cred, nu ştiu ce să vă spun. Cred de la căldură. Prea tânără, la 34 de ani, să aibă o moarte aşa.”

Prietena cea mai apropiată tinerei povesteşte că a vorbit cu ea chiar duminică şi părea că se simte bine.

Elena Iamandi, prietena tinerei decedate: „Am muncit cu ea. Nu spunea că o doare capul, râdea, doar de muncă.”
Reporter: „O ştiaţi suferinda de ceva?”
Elena Iamandi: „Nu, dar nu spunea suferinţele ei şi presiunea asta. Se consuma în ea, foarte mult se consuma, nu ne spunea ofurile ei.”

Vecina tinerei: „Voia o casă a ei, voia să fie fericită şi atât.”

Oamenii din sat îşi amintesc că femeia era foarte vrednică şi muncea la oricine o chema.

Țunți Marin, vecină: „Au muncit mult să îşi cumpere un loc de casă aici. Miercuri a fost ultima zi cu ea la muncă. Pe mine mă ajută la cartofi, la varză, cu sapa. Păcat de tinereţea ei, 34 de ani, i-a rămas o fetiţă.”

Medicii legişti au constatat că femeia a decedat din cauza unui stop cardio-respirator.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.