Incident șocant într-un spital din Roman. Atac cu un cuțit în sala de așteptare 1
Ultima Ora Social

Incident șocant într-un spital din Roman. Atac cu un cuțit în sala de așteptare

Doi bărbaţi au fost tăiaţi cu un cuţit în timpul unui scandal produs în compartimentul de primiri urgenţe a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, potrivit observator.tv. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere ale spitalului.

Incidentul s-a produs miercuri, 4 septembrie 2019, la ora 02.40, în sala de aşteptare. Un tânăr de aproximativ 20 de ani, beat, s-a prezentat la urgenţe cu dureri abdominale. După aproximativ 20 de minute, un alt bărbat, înarmat cu un cuţit, a intrat în sala de aşteptare şi l-a atacat. Tânărul înarmat îl loveşte cu piciorul în cap, iar apoi scoate cuţitul şi îl loveşte tot în zona capului. A urmat o bătaie generală, la care au intervenit mai mulţi bărbaţi.

„În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 38 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă tăiată de cuțit în zona scalpului parietal stâng. Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, s-a ales cu o plagă tăiată de cuțit, la mâna stângă, fiindu-i afectate degetele I și II. Ambii pacienți, după ce au fost consultați și tratați de medicii urgentiști, au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent. Niciun cadru medical nu a fost rănit, dar, din cauza agitației, actul medical nu s-a putut desfășura în condiții optime aproximativ o oră. Menționam că a fost solicitat serviciul 112 pentru asigurarea climatului de liniște și ordine în incinta CPU Roman”, se arată într-o informare a Spitalului Roman.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.