Incendiu puternic la un restaurant din Sectorul 3 1
Ultima Ora Social

Incendiu puternic la un restaurant din Sectorul 3

Un incendiu mare a izbucnit în această dimineață la un restaurant din Sectorul 3! Localul este situat la intersecția dintre bulevardul Octavian Goga și strada Nerva Traian. După primele estimări, focul a afectat o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați. În incendiu au ars mase plastice, lemn și mai multe electrocasnice. La fața locului au fost trimise de urgență cinci autospeciale de stingere.

Din fericire, persoanele care aflau în interior au ieșit până la sosirea echipelor de salvare. Nu există oameni răniți, iar flăcările au fost lichidate destul de repede. Pompierii lucrează acum pentru stingerea ultimelor focare, dar și pentru îndepărtarea elementelor distruse de incendiu și evacuarea fumului. Vă readucem aminte că un alt incendiu a izbucnit, la sfârșitul lunii iunie, tot în sectorul 3. Și atunci, focul, care a izbucnit lângă o benzinărie, a afectat un restaurant.

Zeci de pompieri au fost mobilizați atunci pentru a lichida focul. O anchetă a fost demarată pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul. Oamenii s-au plâns imediat echipajelor de intervenție că în acea zonă construcțiile sunt realizate haotic și o tragedie s-ar putea produce oricând. Focul a izbucnit cu puțin înainte de lăsarea întunericului și a provocat panică printre cei din zonă. 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.