Incendiu puternic la o hală cu autoturisme în Vrancea. Cel puțin 9 vehicule au fost făcute scrum
Incendiu puternic în Constanța la un depozit de materiale de construcție
Ultima Ora Social

Incendiu puternic la un depozit cu materiale de construcții. O femeie a fost rănită

 O femeie a suferit arsuri pe mâini și pe față în urma unui incendiu violent care a izbucnit, vineri, la un depozit cu materiale de construcţii din Râmnicu Vâlcea. Pompierii intervin cu dificultate pentru a stinge focul, în interior fiind și substanţe periculoase, conform medeiafax.ro

O femeie în vârsta de 36 de ani, care se afla în interiorul depozitului în momentul în care a izbucnit focul, are arsuri de gradul II pe faţă şi mâini, aceasta fiind preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, depozitul de construcţii se află între case şi se depun eforturi pentru ca focul să nu se extindă la locuințe.

„Depozitul este format dintr-o singură clădire care este împrejmuită. Focul este doar în curtea societăţii, care se află în zonă cu case. Se intervine pentru ca flăcările să nu se extindă. Sunt şi recipiente cu substanţe periculoase cum ar fi ulei de in şi diluant”, a spus Ion-Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.

La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale din Govora, Brezoi și Drăgăşani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.