ALERTĂ în Capitală. Un incendiu PUTERNIC a izbucnit în sectorul 1
Alertă în Pitești. Incendiu puternic la o fabrică de mobilă
Ultima Ora Social

INCENDIU la o hală dezafectată plină de baloți de paie și deșeuri lemnoase

INCENDIU la o hală dezafectată plină de baloți de paie și deșeuri lemnoase

ISU Timiş a fost solicitat să intervină, luni dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o hală dezafectată din Jimbolia, dar în care se aflau aproape patru mii de baloţi de paie şi deşeuri lemnoase.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o hală dezafectată din Jimbolia. La sosirea echipajului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată şi s-a acţionat pentru localizarea şi limitarea lui. Incendiul este de durată, pentru că în interiorul halei se află aproape 4000 baloţi de paie şi aproximativ 300 tone de deşeuri lemnoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, şase subofiţeri de la Detaşamentul Timişoara şi trei autospeciale de stingere de la Jimbolia.

După localizarea incendiului, în jurul orei 8.00, nu mai exista pericol de propagare, iar echipajul ISU Timiş s-a retras, dar Serviciul de voluntari din Jimbolia încă acţionează pentru lichidarea focului.

„După lichidarea incendiului, vom trimite un ofiţer care va stabili cauza incendiului”, a adăugat Elena Megherea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.