Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Justiție

INCENDIAR. Liviu Dragnea riscă o nouă Condamnare la închisoare. Ce cer procurorii DNA

INCENDIAR. Liviu Dragnea riscă o nouă Condamnare la închisoare. Ce cer procurorii DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea a cerut și a obținut o amânare a procesului său pe motiv că trebuie să își angajeze avocat.

Dragnea a fost condamnat în prima instanță în Dosarul ”Bombonica” la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

″Prin lipsa de probitate de care au dat dovadă inculpații Liviu Dragnea și subalternii săi, condamnați de instanța supremă în Dosarul Bombonica, au lezat grav funcțiile publice deținute, dar și instituțiile unde își desfășurau activitatea,″⁣, spune DNA.

Acesta este doar unul dintre argumentele invocate de procurorii anticorupție, care încearcă să obțină o pedeapsă mai aspră pentru liderul PSD.

Procurorii anticorupţie consideră că pedepsele date de prima instanţă sunt mici – şi nu doar în cazul lui Liviu Dragnea.

“Inculpații și-au încălcat obligațiile, încercând să-și minimalizeze atribuțiile, fapt care justifică orientarea cuantumului pedepselor aplicate către limita medie și nu către minimul pedepsei.” (Sursă: Apelul DNA)

În fața completului de 5 judecători, procurorii DNA cer ca liderul PSD să să primească o pedeapsă mai aspră pentru instigare la abuz în serviciu, 4 ani şi jumătate de închisoare. În plus, anchetatorii insista ca Liviu Dragnea să fie condamnat şi pentru a doua acuzaţie, de instigare la fals intelectual, conform stirileprotv.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.