Imagini șocante: Fetițe bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 7
Ultima Ora Social

Imagini șocante: Fetițe bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul din comuna Stremț care și-a bătut cele trei copile cu biciul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cele trei minore în vârstă de 6, 8 și 11 ani au fost lovite crunt de către tatăl lor, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Copilele au fost lovite pe mâini, gât, picioare și pe spate, iar una dintre ele a fost atinsă cu biciul și pe față. 

Imagini șocante: Fetițe bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 8

Polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 și 11 ani, din Geoagiu de Sus, comuna Stremț, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

În urma primelor investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că, cele trei minore ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor, în vârstă de 43 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

Imagini șocante: Fetițe bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 9 Imagini șocante: Fetițe bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.