Un alt partid și-a depus candidatura la europarlamentare. Ilie Năstase deschide lista
Ultima Ora Justiție Social

Ilie Năstase riscă cinci ani de pușcărie

Ilie Năstase riscă până la cinci ani de pușcărie, după scandalul cu polițiștii de anul trecut! În mai 2018, fostul număr 1 ATP a ajuns la Poliție și i s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului. 

„În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice”, informa, la acel moment, Poliţia.

Ilie Năstase a fost trimis în judecată, iar procesul va începe peste două săptămâni, la Judecătoria Sectorului 1. Potrivit Wowbiz.ro, fostul mare jucător de tenis, este acuzat de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice” și riscă între 1 și 5 ani de închisoare, conform articolului 337 din Codul Penal. Refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere ori a instructorului auto aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorității competente aflat în timpul desfășurării probelor practice ale examenului pentru obținerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice neceasre în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenței unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani’, se arată în articolul respectiv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.