Ilie Năstase, declarație șoc despre Bianca Andreescu. ”Nu știu dacă e o pierdere” 1
Ultima Ora Sport

Ilie Năstase, declarație șoc despre Bianca Andreescu. ”Nu știu dacă e o pierdere”

Ilie Năstase a făcut o declarație surprinzătoare despre Bianca Andreescu. ”Nasty” susține că noua campioană de la US Open nu reprezintă neapărat o pierdere pentru tenisul românesc.

”Nu stiu daca e o pierdere pentru România, și noi avem multe jucătoare bune. Dar cu siguranță ar fi fost frumos să ne reprezinte în lume.

Nu o cunosc personal pe Bianca Andreescu, dar am văzut meciul ei cu Williams. A jucat foarte bine”, a spus Ilie Năstase, scrie digisport.ro

Bianca Andreescu a primit felicitări din toate părțile, inclusiv de la Serena Williams, adversara sa din finală. Printre cei care au felicitat-o este și Simona Halep, campioana de la Wimbledon.

”Felicitări Bianca Andreescu pentru performanța extraordinară și pentru primul tău turneu de Grand Slam câștigat. România este mândră de tine”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Interesant este faptul că, după victoria fantastică de la Flushing Meadows, Bianca Andreescu a depășit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA. Astfel, Andreescu este noul număr 5 WTA, în timp ce campioana de la Wimbledon ocupă poziția a șasea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.